sponsordossier

Sponsor uw eigen bomen in onze Druivenstreek

RotaryClub Overijse-Zoniën vzw

organiseert van 21 maart 2021 tot 5 juni 2021 wandelingen en fietstochten voor een breed publiek in de Druivenstreek en combineert dit met een sponsorwerving

voor EIGEN DUURZAME BOMEN

ROTARY CLUB OVERIJSE-ZONIEN

De leden vanRotary Club Overijse-Zoniën (RCOZ) zetten zich in voor sociale en maatschappelijke doelen in onze Druivenstreek, door middel van acties en fondsenwerving.

AANPLANTEN VAN DUURZAME BOMEN

Concreet willen we dit jaar in en rond de dorpskernen meer duurzame bomen aanplanten in samenwerking met de groendienst in de vier gemeenten. Dankzij deze bomen creëren wij aantrekkelijke groene pleinen en schaduwrijke straten en dragen wij bij aan het verhogen van het sociaal contact en het gezond wonen.

WANDELINGEN EN FIETSTOCHTEN

Voor deze actie hebben we 12 wandelingen en 3 fietsroutes uitgestippeld in onze Druivenstreek. Deze zijn te
vinden op onze website en op de bekende site van RouteYou, (zoekterm “rotary”). De wandelingen tonen niet alleen de prachtige natuur maar ook de vele recente of geplande initiatieven van onze gemeenten en natuurorganisaties. Klik zelf maar even verder op RouteYou !

UW PERSOONLIJKE BOOM

De actie loopt van 21 maart tot en met 5 juni 2021. We vragen een bijdrage van 10 € per volwassen deelnemer als steun aan onze bomenactie. Rotary Club Overijse-Zoniën verbindt zich ertoe de bijdragen van de eerste 400 deelnemers te verdubbelen. Daarenboven heeft Rotary Foundation bijkomend een bedrag van 3.500 € ter beschikking gesteld voor deze actie.

Voor een bedrag van 250 € planten wij uw persoonlijke boom in de Druivenstreek !

Per bijdrage van 250 € krijgt u de mogelijkheid om uw eigenboom te doneren. U kunt mee helpen bepalen waar deze boom het beste wordt geplant. Voor een klein extra bedrag van 25 € kunt u ook een persoonlijk naamplaatje op de boom plaatsen. Wij hebben verschillende sponsorformules die naast het aantal bomen ook een aantal opties meegeven om grote visibiliteit te creëren voor uw organisatie.

Wandel en fiets voor meer groen en natuur

Rotary Club Overijse-Zoniën besteedt de opbrengst van deze actie volledig aan het aankopen en planten van solitaire, half-volgroeide, duurzame bomen verdeeld over Overijse, Hoeilaart, Huldenberg en Tervuren.

Sponsorformules

  BEREIK BRONS ZILVER GOUD PLATINA
Sponsor formules 250 500 750 1000
   
Aantal persoonlijke bomen Kosten naamplaatje +/- 25   1 2 3 4
Logo op: - Website RCOZ - Facebookpagina RCOZ - Nieuwsbrieven - Evenement Poster >5.000 x x x x
Logo in RCOZ mailingPubliciteitsartikel in Nieuwsbrief >2.500   x x x
Naamvermelding in RCOZpapieren flyer >1.000     x x
Logo op de routes in de websiteRouteYouAankondiging als evenement >1,5 miljoengebruikers permaand       x
- Artikels/aankondiging in infobladen of facebookpagina"s vier gemeenten- Artikel in Rotary Contact 70.000 inwoners30.000 abonnees        

Overige sponsor formules

Basic voor een sponsorbedrag van 100 € kunt u ons ondersteunen en wordt uw naam vermeld op onze website en RCOZ mailings.

Hoofdsponsor voor sponsorbedragen vanaf 1.500 € of minimaal 6 bomen wordt uw bedrijf of organisatie vermeld in alle aankondigingen als hoofdsponsor.