info actie

WAT WE WILLEN DOEN

We willen met onze actie aandacht vragen voor het belang van groen en natuur en tegelijkertijd zorgen voor het aanplanten van duurzame bomen in de Druivenstreek.

Door deel te nemen aan één of meer van de twaalf door ons uitgestippelde wandelingen en/of aan onze fietstochten in de Druivenstreek ontdek je niet alleende prachtige natuur van de Druivenstreek maar ook recente of geplande projecten van de gemeenten of natuurorganisaties.

meer over deze actie en wandelingen

Rotaryleden steken graag de handen uit de mouwen en willen iets concreets doen. Daarom koppelen we het aankopen en aanplanten van duurzame bomen in de Druivenstreek aan onze actie. De fondsen hiervoor komen enerzijds van de RCOZ-leden en van de Rotary zelf en anderzijds van sponsors en van de bijdragen en giften van deelnemers aan de 12 wandelingen en de 3 fietstochten.

WANNEER IS DE ACTIE EN HOE KAN IK DEELNEMEN

Onze actie begint op 21 maart en loopt tot en met zaterdag 5 juni (Wereldmilieudag).
Voor deelname aan alle wandelingen en de routes vragen we een eenmalige bijdrage van 10 € per volwassen deelnemer als steun voor onze bomenactie. Je kan ook een gift doen aan een team van deelnemers. Tenslotte kan je als bedrijf of organisatie onze actie steunen.